Poor me :(




 

salam..

lama tak update blog..

penuh spider web... hehehe

memang busy bebenor

mengalahkan ketua kampung

sampai tak sempat nak serve internet....

kisah sedih aku bermula

semenjak HACCP co company aku kerja berhenti

sejak parnership dietitian aku berhenti...

dan ditambah lagi dengan ketiadaan catering officer cum HR

semua cabut lari

aku je yang terkedek nak pasang tali kasut..

tapi xlari-lari pun..


siape sangka  aku yang dari zero come to be heroin


dari seorang tukang arah orang berjaya membolot semua jawatan dlm company aku keje..
hehehe

bertuah kan?

mestilah tak..

semua pakat berhenti berlonggok longgok...

aku yang lampi ni la yang kne pikul tugas dorang before ade orang lain ambik alih takhta..

seriously aku sangat tension.. poor me!

macam nak pecah kepala..

i dont know how to organize my self


mane nak kejar trayline
mane nak buat billing
mane nak buat standart resepi..
poor me!

help me beb!

Related Posts with Thumbnails