Poor me :(




 

salam..

lama tak update blog..

penuh spider web... hehehe

memang busy bebenor

mengalahkan ketua kampung

sampai tak sempat nak serve internet....

kisah sedih aku bermula

semenjak HACCP co company aku kerja berhenti

sejak parnership dietitian aku berhenti...

dan ditambah lagi dengan ketiadaan catering officer cum HR

semua cabut lari

aku je yang terkedek nak pasang tali kasut..

tapi xlari-lari pun..


siape sangka  aku yang dari zero come to be heroin


dari seorang tukang arah orang berjaya membolot semua jawatan dlm company aku keje..
hehehe

bertuah kan?

mestilah tak..

semua pakat berhenti berlonggok longgok...

aku yang lampi ni la yang kne pikul tugas dorang before ade orang lain ambik alih takhta..

seriously aku sangat tension.. poor me!

macam nak pecah kepala..

i dont know how to organize my self


mane nak kejar trayline
mane nak buat billing
mane nak buat standart resepi..
poor me!

help me beb!

entry paling emo..

Salam..

bersarang lama tak update blog
kalau dulu..time study
hari-hari ade saje entry yang aku nak tulis
MyEm0.Com
la ni mmang tak meyempat
mane tak nye..
kerja kul 10pagi balik dah malam
bukak internt kat tempat kerja just untuk tgk email n main facebook
MyEm0.Com
itu pun kalau tak busy la
kalau busy..
makan pun tak sempat..


almost setahun 3bulan aku kerja kat situ
lately aku rasa tak besemangat n i'm feel down
rase sangat berdosa buat kerja main main
kerja kan Ibadat?
huhu....aku kena cari semangat itu balik.
MyEm0.Com
dengan dugaan dan masalah kat tempat kerja
hari hari rasa nak resign.
tapi pikir balik susah nak cari kerja
MyEm0.Com
tabah je la..

i'm feel so stupid when everything i have done is nothing for them
penat aku diri lama-lama jaga trayline
penalti berlambak-lambak jugak
senang senang je nak ambik penalti
MyEm0.Com
bukan ke benda itu juga mesti dengan persetujuan bersama
macam useless!
ape gune jadi ketua jabatan aka HOD tapi semua keputusan untuk company sendiri orang lain tak prnah respect..
i'm feel so stupid kalau kena marah dengan pihak sana demi pertahankan company sendiri..
what can i do is be patient and do my best

paling aku angin
bila nak panggil meeting last minute
MyEm0.Com
dorang ingat kita ade mase nak layan keje last minute
kalau dorang bos aku x pe la jugak
kita ni kerjasama
ade ke patut meeting pukul 2.30ptg surat panggil meeting sampai atas meja aku pukul 2.15ptg
they so annoying..

inilah perangai orang kerajaan pada akhir bulan.'
stop treat us like a rubbish
MyEm0.Com






Related Posts with Thumbnails