::dah masenye:

Salam...
tgh malam macam ni tiba2 rasa bosan pulak...
nak study ..aku malas..
nak tgk tv.. xde citer best
almaklumlah esok supervisor aku xde..
so boleh lepak2 sambil buat keje x berfaedah...

bosan gak malam2 ni....
sume housemate dah tdo....
kepenatan....
7pg keluar rumah... 7mlm baru balik rumah...
aku tak ngantuk sgt...
tadi dah 2-3 round gak aku tido dalam bus..
biasela kl...
traffic jam time on the way balik kl dr HUKM..so stuck 1 jam kat jalan raya...

aku ade citer sedey!!!
sedey sgt....
number maxis dah tak boleh gune..
huwaaa.aku syg number tu
frust giler...
actually byk kenangan number phone tu...
aku beli time aku first date ngan dia....huhuhuh
number tu dia yg pilih...
tu la aku syg glerr...
dah 5 tahun kot.. aku gune number yg same...

tiba2 aku teringat pasal janji kitorg 5 thn lepas..
ape??
...............
sob2x..
huwaaa!! terEMO plak...
maybe dah mase nye aku lupekan dia...
try to find the better one..
tapi mcm tak ready je...
kalo dah terbukak hati aku.... makne nye aku dah ready la tu...hehehe

lastly;; aku hanye mengarut di tgh malam hari....sesekali jiwang .. ape salah nye kan?


i miss you

::Akan ku Jumpa::



seriously...i'm very touching bila dengar lagu ni....

:: bersarang sudah..::

Salam...

MyEm0.Com
lame juga aku biarkan blog aku ni bersarang...
busy memanjang..sampai x sempat nak update blog...
almaklumla final year yg sgt busy...
tme ni la.. sibuk nak apply ape yg belajar dulu2...
kalut nak update semua dietary management utk disease..
pening kepala baca tulisan doctor mcm cacing...
busy present case....write up case lagi...
kena marah ngan lecturer aku dah biase kot... hehehe
MyEm0.Com

actually best gak lalui hari2 yg busy...
takde la aku dok melepak jek...makan tido jek
atleast aku jadi rajin mcm time sekolah n matrik dulu...

dah 6 minggu aku practikal kat hukm....
ape yg aku dpt??
yang best nyer berat aku dah turun.. 2kg in 1 month...
ni bermaksud aku kurang makan 500kcal perday
hopefully weight loss dlm bulan puase ni... hehehe

dah seminggu aku attach kat wad O&G
best wad ni sebab dapat tgk pregnant mum yg sarat nak bersalin... kesian tgk dorang..
hari2 aku dgr baby nangis...so sweet..
tibe2 je rase nak mengandung.. mcm best jek,...hehehe
tapi tkt nak deliver baby.... mcm sakit je..
MyEm0.Com
nampak sangat x ready lagi..
so gi belajaq pandai2 dulu...baru boleh kawen...

MyEm0.Com
weekend mcm tak tau nak wat pe....
nak study malas..
nak wat case write up... malas gak...
nak qada' tido... lame dah aku tido..
nak tgk tv ... xde citer best..
nak g shooping.. x tau nak beli pe..
nak makan... aku puase
MyEm0.Com

conclusion:: bila dah weekday aku sibuk nak weekend cepat dtg.. bile dah weekend tak tau ape nak wat pulak.... huhuhu....

::tak cukup masa::


Salam.....

Minggu ni adalah minggu last aku attach kat OPD...
pasni no more OPD...
next week attach plak kat Special Unit & IPD
kirenye..
aku totally attach dalam wad...

before tinggal kan OPD....
banyak betol keje nak kena settle by this week...
asgment yg berlambak...
write up yg patutnye aku dah hampir nak siap.. tapi aku blank
seriously aku x tau nak tulis ape dalam write up ni..
aku choose patient cina ...
actually aku pernah bg kaunseling kat dia 2 minggu lepas
dlm ramai2 patient... kes dia yg paling interesting..
just wanna to follow up..
tapi call dia pon aku tak buat lagi...

buat write up ni boleh diibaratkan tulis riwayat sesorang dalam asgment aku...
dari nama,alamat DOB... hingga la ke semua sakit and medication dia , sume aku kena tau...
tapi masalahnye due date kejap je...
mane la sempat...


24 jam -12 jam (perjalanan ke HUKM+ kat klinik diet)= 12jam
12 jam - 5 jam ( tidur)= 7 jam
7 jam-3 jam ( aku makan)=4 jam
4jam buat write up X 2hari =8 jam

that's mean aku ade 8 jam je lagi nak siap kan write up..
so jia you!!!

so diagnosis utk problem aku adelah...

Stress related to not enough time to do write up as evidence by i must submit my write up on friday!!!!

Related Posts with Thumbnails