aku rase tercabar ke?


semalam...


bukak je facebook....

tertiba mata aku fokus kat recent picture yg diupload...

ouuhhh.. aku kenal kot...


tak semena2 darah zoooop terus naek kat kepale.....

oh no aku jeles ke??


oit!!! aku tak jeles k....

gua tengah hot ni beb...

terase tercabar hati seorang perempuan bergelar kakak....

kakak?? jeng-jeng-jeng

wei!! adik aku memang nak kena!!

kalo sekarang ade depan aku....memang dapat ceramah free jek

maybe ade yang kata aku ni tak open minded....tak remaja la beb..

fine...

aku bab2 melibatkan adik2 aku memang sensitif sikit....

for me ... dorang adelah tanggungjawab aku....

parent aku relax je..

macam merestui relationship tu...(naseb adik aku mmg baik)

macam dah cop budak laki tu as menantu..

ceh!!! bergayut lame2 pon tak kena marah

tapi aku time kecik2 dulu,

bergayut kejap je.. sure kena marah

ceh!! tak aci!!



dah 100 juta kali aku ckp...

"jgn sebuk nak bercinte mase sekolah.. belajar tah kemane nanti..."

fine! dia dah abes sekolah,...nasihat tu x bleh pakai dah..

kena pikir ayat laen... rase2 ni yg sesuai kot

"jgn sebuk nak bercinta...kalo aku tak tak kawen lagi'

wei.. rase tercabar kot!!









:: 4 menanti 1 sudah siap::

alhamdulillah

almost 2 minggu aku sudah kembali ke PPUkm di hatiku...

abes sudah attachment aku di hospital luar... ini bermakna abes jugak attachment untuk

Special unit..

sekarang no more ventilation.. no more sedation.. no more icu...

happy gilerr..

la ni aku buat attachment in patient dekat ppukm

i'm so lucky..sebab semua dietitian yang attach adalah dietitian ppukm.... so banyak la kes nak kena manage.. huhu.. it's good for me...

life macam biase

pagi2 pukul 7am dah pergi kerja.... pukul 5pm kang baru terhegeh2 punch card...

life as dietitian to be sometimes i feel bored...hohoho...sape suro ambik kos ni??

sekarang dah bulan3

ni bermakne lagi 2 bulan je aku bergelar undergrad

tak lame lagi nak grad... tak sabar beb!!

but..

jangan sibuk berangan nak grad.. sebab aku ade 4 write up yang menanti..

so far 1 je aku dah siap.... tu pon sebab nak kena hantar kat HTAR.. kalo tak haram...

i need to submit all before 1 april.. oooo

abes terkontang-kanting aku mencari jurnal....

nampak macam tak berape nak busy life as dietitic student

but hakikat nyer.....busy la sangat!!!

p/s: sedang memikirkan mase depan ....nak keja ape ek??

Related Posts with Thumbnails