::plez jgn tanye soalan ni!!::


Salam... ahad lepas.. my older sis bertunang
alhamdulilah.... x kelam kabut sgt..
everything berjalan dgn smooth..berehhh
BUT..

ni yg aku paling bengang ngan sedare mare.. sepupu sepapat aku nih..

tme nak balik dr umah ak jek..

soalan yg aku malas aku nak jwb suka benor dorg tanye
::
ape dia???

mak yam:: fuza ko ble lagi?
mak long Ji:: noi, ble pulak?
kak tina:: noi, x sabar nak tengok noi tunang?? bile lagi?? kak tina nak ambik gambo ni...
cik kucit:: pasni noi la pulak..
cik besah:: noi senyap jek..

tapi paling aku bengang kalo ade yg ckp...
>>pakai duit ayah dulu lerr..


byk le ko.. suke2 jek nak suro aku tunang cepat2...

ishhhhhhhhhhhhhh.. benci glerr aku nak jawab sume soalan ni..
tp aku still jawab soalan dorng yang myakitkan ati aku...

my answer::
>>insyallah.. thun depan kot...
hahaha lawak glerr!! mesti le lame lagi,,,
nak gi smbung master.. g umrah ngan mak n ayah.. beli kete.. umah.. renovate umah...
yg penting nak KUMPUL DUIT!!

bila aku ckp kat mak::
ni jwpan yg mak aku suggest kat aku suro jwb bila org tanye soalan2 tu lg..
1) xde org dtg meminang lagi
2) mak yam masuk le meminang..

ishh,, glerr aku nak ckp cm tu... mcm desprate jek
x pe sabor jek!!

5 comments:



LaDy_vicQa said...

congrats to ur sis..
hehe..
relax la dorang ni
ingat kte zaman dahulu kala ke..
haha
muda lagi kan..
chill jee.. hehe

hazaryu said...

lumrah hidup yang biasa la tu..bila tengok kakak kakak dah tunang mesti tanya adik bila lagi..

bila dah samapi waktunya,dah sedia nak tatang tanggungjawab tu,insyaallah..dipermudahkan segalanya..betul ke aku tulis ni?jhhehe..aku tulis apa yang terlintas je...

shah_ariel said...

biaselh tue..dh akak..lepas tue cnfrim ko plak kn..

laen kali klu mak cik 2 tnye lgi..ko cakp je..tgh tunggu anak makcik lah nie..hehe

rose mishan said...

pressure beb..ak paham tue...haha lek2 carik mase posting nnt naa..

miszmextor said...

perghh....tu baru tunang. yang aku ni, akak ak baru pas kawen. time kenduri tu, org cakap "next year kenduri jun pulak" gler r.....
kenduri aku tu. mak aku sure tak kasi. kata blaja pun x abes ag..hahaha....alahai makcik2, ingat senang ke nk wat kndr kawen ni. letihhhhhhhh...huhu

Related Posts with Thumbnails