entry paling emo..

Salam..

bersarang lama tak update blog
kalau dulu..time study
hari-hari ade saje entry yang aku nak tulis
MyEm0.Com
la ni mmang tak meyempat
mane tak nye..
kerja kul 10pagi balik dah malam
bukak internt kat tempat kerja just untuk tgk email n main facebook
MyEm0.Com
itu pun kalau tak busy la
kalau busy..
makan pun tak sempat..


almost setahun 3bulan aku kerja kat situ
lately aku rasa tak besemangat n i'm feel down
rase sangat berdosa buat kerja main main
kerja kan Ibadat?
huhu....aku kena cari semangat itu balik.
MyEm0.Com
dengan dugaan dan masalah kat tempat kerja
hari hari rasa nak resign.
tapi pikir balik susah nak cari kerja
MyEm0.Com
tabah je la..

i'm feel so stupid when everything i have done is nothing for them
penat aku diri lama-lama jaga trayline
penalti berlambak-lambak jugak
senang senang je nak ambik penalti
MyEm0.Com
bukan ke benda itu juga mesti dengan persetujuan bersama
macam useless!
ape gune jadi ketua jabatan aka HOD tapi semua keputusan untuk company sendiri orang lain tak prnah respect..
i'm feel so stupid kalau kena marah dengan pihak sana demi pertahankan company sendiri..
what can i do is be patient and do my best

paling aku angin
bila nak panggil meeting last minute
MyEm0.Com
dorang ingat kita ade mase nak layan keje last minute
kalau dorang bos aku x pe la jugak
kita ni kerjasama
ade ke patut meeting pukul 2.30ptg surat panggil meeting sampai atas meja aku pukul 2.15ptg
they so annoying..

inilah perangai orang kerajaan pada akhir bulan.'
stop treat us like a rubbish
MyEm0.Com






0 comments:



Related Posts with Thumbnails