:: aku nak bus cantik::

salam…

entry kali ni.. ak nak cite skit pasal memory attend kelas di uitm s.alam…

“ jauhnye kelas ko?” tu lah yg statement yg Yat tulis dlm msg nye time aku sibok bgtau die ttg kelas ak kat uitm… ye le tme tu kan berkobar-kobar ade kelas kat u org laen…mcm le ukm x de pusat sukan.nape le sebok2 nak g s.alam..semate-mate nak exercises.. tahle aku pon pelik..xpe2 nak belajor punyer pasal..aku rela ceh!!

:D bley kenal U org laen+boleh maen sesat2+bley tgk mamat kat tepi jln fak kejut+bley tgk mamat kat gim tu..(hehehe maybe objektif kelas ni kot)

tme ni le br dpt m00d nak update blog:: (aku myahut cbran Linda hehe)

kepenatan semalam x abes lagi;; dasyat glerr physical activity terlampaU kat uitm..sehingga hampir memengsankan sume dak diet..(Opps terhiperb0la plak)

ye le.. ape x nyerr.. tgk le Jun aka ketua yg berdaddy kasi.. pnt semalam kehulu kehilir mencari pusat gim yg tersorok shingga ditegur oleh mamat juruukur ‘hai lawo bus?’ (cis.. ni satu phinaan yek:D)..until now pntnye x abes kot.. ape x nyer.. blik kelas terus ttdo sampai plan nak g swimming ngan aku n azah pon x.. cian jun penat yek??

nak dipk2 kan blik.. kelakar+penat+bagus gak kelas ni= akhirnye aku jejak kaki ke uitm s.alam…(hehe jakun kan?)

besar sgt mybbkan 2 jam tersesat kat dalam uitm.. finally bru jumpe tempat gim yg tersorok tah kat mane tah..alah biase le ‘bandar masuk rusa’ bukan rusa msuk bandar tau..phm kan?? besar sgt uitm mybbkan bile ak tanye kwn2 aku yg dok uitm kat ne tempat gim.. errm xdapatnyer nak tolong.. ye le besar sgt…xyah g gim.. jln satu uitm pond ah bley lurus..kalo ler ukm mcm uitm.. sure tme jd QC.. aku dok diam2 dlm kris mas.. mane x nyer bukit bukau gunung ganang..xlrt nak daki..

experiences?? best.. baru ak tau cara2 nak senam ngn betol.. nak kurus kan peha+pinggul..hoho kne practice ni..tpi ralat sbb dia x smpat ajar senaman untuk Px..

so terpakse le ak bg kaunseling ..’makcik..wat senaman ye.. 3x smggu jalan laju2 pon bgus gak”. Maen brg2 kat gim tu mybbkan otot2 ak keSENGAL-sengalan..until skrg nip on skit2 lagi..perut pon tegang..hoho ni sume pasal senaman yg DR. tu ajar.. bagus mmg bagus..tp tbe2 keras je perut ni.hoho apekah??

LASTLY: persoalannyer aku nak g ke lagi uitm smate2 blajar senam yg betol??

ans:: ye sye nak g lagi tp..yg penting bus kne cantik tau :D

5 comments:



selendang ungu said...

ak pn nk bas cntik!!

miszmextor said...

1. aku pun nak bas bukan saja cantik, malah ada supply air cond.

2. aku letih. t.i.r.e.d. my fault jugak tak tanya terus lecturer uh kt ne gym beliau, sebaliknya g la tny org kat tepi jalan.

3. aku penat.haha

hazaryu said...

aku sangat enjoy kelas tu..especially time Dr. suruh kita buat senaman kat atas lantai tu...banyak maklumat yang sebetulnya dan sebenarnya yang kita dapat.Selama ini aku melakukan senaman yang tidak betul rupanya.Baru aku tahu..hehe..sangat enjoy tapi kalau ada kelas lagi kat sana..plez..tukar ke tempat laen..xlarat dah nak pergi sana...sangat jauh...

noi_azufham said...

selendang ungu:: ak geram jek tgk bus yg tersadai kat fak... xpe2 sabor jek.. biar bus buruk.. janji pakcik bus ensem..hehe

mismextor:: penat sbb kehulu ke hilir boley bakar lemak yek.. baik tok kite yg asyik nak makan mahal jek ni.. xmoh jalan jauh2 cr makanan..

hazaryu::laen kali kite tuko U plak konon2 nak g blajor masak .. g USM pon ok gak... tp dapor dah nak siap... harapan tinggal harapan yek:D

fiRdaNi said...

ak x ksah dpt bas buruk..=)
janji ade air-cond!!

Related Posts with Thumbnails