::awak anugerah terindah yang pernah saya miliki::




Awak
Hari ni awak nampak serabut
Semua orang kutuk
Tapi ada gak hati yang puji
Jadi you can always count on me

Awak
Hari ni awak senyum kat saya
Tapi saya buat-buat tak nampak
Padahal nak elak dari pengsan…

Awak
Hari ni awak datang kelas saya
Tapi Saya buat bodoh ajer
Padahal bumi ni rasa macam dah tak cukup graviti

Awak
Hari ni awak nampak comel
Semua orang puji
Tapi saya puji dalam hati
Padahal nak gak puji sekuat hati

Awak
Hari ni saya senyum kat awak
Tapi awak jalan depan saya
Jadik senyum pun tak guna

Awak
Hari ni awak tegur saya
Tapi saya buat-buat pekak
Padahal nak elak daripada tak boleh berhenti borak

Awak
Hari ni saya tegur awak
Tapi saya tegur awak dalam hati
Jadi awak tak penah dengar all the gud lucks and take care hari-hari

Awak
Hari ni kita duduk semeja
Tapi rasa cam jauh giler
Padahal tak sampai sedepa

Awak
Hari ni awak beratur belakang saya
Tapi saya tak tau nak cakap ape
Jadi saya blah macam tu aje

Awak
Hari ni berubah situasi
Tapi Saya still kat sini
Padahal dah kosong tak berisi

Awak
Hari ni saya nampak awak dari McD
Tapi awak tak macam dulu lagi
Jadi saya terdiam sendiri

Awak
Hari ni saya dah janji..nak pergi
Tapi tak tau kenapa tak boleh pergi

Awak
Hari ni saya menyesal ada ego yang tinggi
Tapi dah takde harapan kat sini
Jadi nak tak nak terpaksa sendiri

Awak
Hari ni hari terakhir nampak awak
Tapi awak tak toleh sini
Awak fokus kat tv

Awak
Hari ni saya tengok gambar kita senyum
Tapi gambar tinggal gambar
Nak buang sayang nak simpan sedih

Awak
Esok antara kita ada “balai berlepas”
Esok…tiada esok untuk saya
Esok juga…tiada esok untuk awak

Awak
Semoga satu hari nanti saya menginsafi diri
Tak nak ada ego tinggi lagi
Buat sakit hati

Awak
Tapi kan
Hari ni saya nak ubah diri saya
saya nak couple cara Islam
Awak paham kan?
Awak bantu saya yek..

Sebelum pergi
Hari ni..kat sini
Saya janji
Semua ni untuk awak…
Sebab kenal awak anugerah terindah pernah saya miliki….
Terima kasih awak


>ngah syok internt walking.. tbe2 je tjumpe madah ni(htpp://koleksicintacom)..
>mcm comel jek tapi ngade-ngade plak hehehe

5 comments:



selendang ungu said...

aku ingt luahan perasaan ko..tertnya2 sjak bla ko jd penulis cm azh ngn jun?

noi_azufham said...

hehe..:D x layak kot jadi penulis...
stakat karangan spm bley le ak wat..:d

hazaryu said...

hoho..sejak bila aku jadi penulis linda?

aku suke la post ni...kata2 tu sweet je..

noi_azufham said...

kata2 ni slalu jek same mcm ape ak rase hehe:D tapi our main target>> couple cara islam= perkahwinan...

kalo bkn cara islam cara mane lagi kite nk ikut kan????..

azah:: ak dah tolong cari cara2 nak pujuk parent utk bg kte kwen cepat.. t ambik web site tu kat aku yg comel ni:D

meo188 said...

awak?

so sweet!

sy sgt suke ini!

Related Posts with Thumbnails