::aku dan semalam= malas gler::

Salam.... minggu ni mggu exam utk semua dak2 ukm... ermm tapi aku x rase mcm final pon?? maybe sbb byk sgt gap kot...gap sehari dua boleh bla lagi...tp ni smggu lame nye.. dah pulak 4 subjek jek..
Rutin harian aku n dak2 diet b4 exam Tajuk Khas Perubatan next monday:::

sibuk berfacebooking..

Ape aku buat arini??
pagi2 buta aku dah bangun... seawal kol 4stgh pg...
hu!! glerr rajin... bukan aku set jam pon nak bgun pagi... tapi sebab jam henset azah aka my rumate bbunyi tme tu... aku igt dah subuh...rupe2nye br kol4 lebih...
ceh!! sambung le tdo lagi ..apekah?? bile nak study ni?


Rutin pagi td:: nak study sikit +nak g tengok wayang.. hehehe tgk citer PAPADOM..
Jun aka my housemate dah ajak.. aku ape lagi... moh le ramai2 gi TS..

tp.. rancang nak g after asar ..tup tup aku yg tdo smpai kol 5.15ptg...
ujan rahmat le katakan... aku igt ujan x jadi g.. tp.. bak kata org kalo dah de rezeki nak tgk wayang....
lambat cam mane pon sempat gak tgk..
. kitorg masuk wayang kol 6pm... ish2...
movie dah start lame kot...


conclusion dr citer tu:: best!!! kelakar + sedey..(bab bapak dia willing wat ape2 utk anaknye
) tibe2 teringat kat papaku...Papa Amin...nak balik umah..!!

b4 balik dr TS
..tme bli adiah zarah..aku ade rase nak bli kad utk si DIA..sape ek??
tah ar... tibe2 teringat kat dia...(ish!! kaLau si Dia tau aku asyik dok igt kat dia....sure malu glerr..hehe kantoi beb!!)
(shuhhhh!! wahai zina hati pi maen jauh2)

Belek
punyer belek kad yg comel2 kat situ..
aku terjumpe.. kat comel ni...


APE KATA HATI??::

mcm nak bagi kat Si DIA.... tapi[ ko nak
mati.??].. hahaha.. tapi ape2 pon aku ttp bli kad tu comel+cute+open gler= aku x berani nak bagi kat sape2 ...

Tme balik dr TS around 10pm...laluan chowkit g myeramkan tbe2 jek ade makcik YG MENAKUTKAN tegur....

makcik yg menakutkan:: dik, tau x mane menara maybank..?

aku+jun :: xtau le kat mane..
makcik yg menakutkan:: dik, boleh mintak duit rm10 x? akak nak balik.. kad bank kene telan kat klcc...ade rm3 jek.. akak dr johor.. baru
sampai.
aku +jun :: {tengok jun= jun tengok ak}

makcik yg menakutkan :: nanti akak topupkan..rm10..bagi number adik..

aku+ jun :: {aku suro jun bagi duet rm10}.. {jun bagi duet+no telipon}

makcik yg menakutkan :: terima kasih adik.. mintak halal nanti akak topupkan rm10..

aku+jun :: {bla dr tempat tu dgn cuak nyer}


#moral of story:: wei aku fobia glerr ..ba
ngok glerr kejadian malam td di chowkit yg myeramkan
1)mane ade menara bank bukak malam2 buta ni?..(+ve)maybe esok kot dia nak g..

2)kalo dah tertelan kad bank tu.. esok2 jek la..(+ve)xde duet le tggal rm3 je dlm purse

3) aku sgt berhati2 ngan makcik yg menakutkan.. beware.. mane tau tbe2 dia keluarkan pisau..
x ke bleeding aku di situ...
4)aku x berani bagi duet sbb duet a
ku dlm purse.. mati le aku kalo die tbe2 keluarkan pisau... 5) aku risau gler tme jun bg duet... imagine yg bukan2... wow...HKL dekat tp...
6)makcik tu x bg number phone dia... wei dia menimbulkan kekonfiusan di ati aku..

conclusion:: ORG KL SUME DESPRATE...!!LAGI2 ORG CHOWKIT YG MNAKUTKAN!


28hb 10= besday zarah sambutan kitorg wat kat 19-2 plazarah...
KEK: sedap ...tgk le sape yg beli..
anway:;
Hepi Besday Zarah ....ko dah tua...:D

BAD NEW FROM ADMIN:: plazarah dan aku mesti dkosongkan....mean.. aku mesti campak kuor barang aku yg byk ni.. esp: multiple cooker+oven ke stor K5... nak bayar denda...xberape nak berduet.. wei duet aku nak beli kamera SLR..huhu sedey!! xsuke admin...(jgn le dr zit bace blog aku,,,,)

Lastly::
persoalannyer:: APE AKU BUAT SEHARI SUNTUK??

1)xbace nota TKP~~~ relaks ar baru ar rabu.. lame lagi nak ari nxt monday!!
2)layan internet jek~~ melepaskan kebosanan +Beramah mesra ngan kwn kat fb
3)tido jek ~~ aku ngantuk tahap Giga lepas makan.. merupakan simp
tom mahu gemuk..

4 comments:



hazaryu said...

aku ingat yang mintak duit tuh lelaki...

fiRdaNi said...

haha..fuza,,ko brasie gn ak ek..spe yg ko love 2?ko bli x kad 2?nak tgk!!!

dila said...

fuza,sapekah si Dia tu,org kt egypt tu ke,,hehe,x tnjuk pun kad yg comel tu..

noi_azufham said...

hazaryu:: org pompuan le.. makcik mane tah..tbe2 mintak duet..ceh!!

firdani::mane ade in love...
aku bli kad tu.. comel tau kad tu..sesuai kalo ko nak bg cik abe ko tu


dila:: aka xdeblog.com

jauhnyer ke egypt.. org msia rmai lg kot...

Related Posts with Thumbnails