::alhamdulillah::

salam..
alhamdullillah.... for this sem, aku dah tamat kan semua training aku kat ppukm
sekarang tengah on the way buat 2 write up+ 1kes presentation+ kaunseling kelompok+ exam bertulis+ exam kaunseling OPD &IPD...huwa!!!!! byak nyerr
tak sempat nak bercinta la kalo busy ari-ari..
start dr aku attach dekat OPD,IPD and last sekali special unit..
macam2 kes dah tengok...
macam2 ragam patient, staff nurse and kerani wad yg aku dah tengok..
ade yg baek.. x kurang jugak yg serabai gler...
tau nak marah jek
bajet dia sorang yg buat keje..
as a student yg baru belajar ni..
terpakse buat2 baek...
biar pon puas mgumpat dorang kat belakang...
huhuh.. terok betul aku kan??
camner la belajar nak berkat...

semalam macam tibe2 rindu kat home town..
call la mak aku...
puas ckp ngan mak ,akak n adik
baru aku tau ahad malam ade kenduri..
sengal betol !!!
aku dah x sedap hati.. nak balik ke x..
kalo x balik mcm anak derhake je.,...hehehe

so @6.30 am aku pon keluar dr aparment...
cuak jugak...
dah la pagi2 buta...anak dara plak tu...
doa dlm hati la byk2...

alhamdullillah @ 9 am aku naek bus terus ke my hometown..
sampai2 je umah...
keje rumah sedang menanti.,..
potong cili kering wat sambal kacang...
huhuhu... xmenyempat nak tido seround dua...

kenduri ape??
kenduri parent aku nak gi haji tahun ni .. insyallah..
buat tahlil sekali ngan marhaban...
esok sure ramai org...
huhu pening la...
sape nak basuh pinggan byk2 tu...
xpe2...masuk je dlm mesin basuh abes cerita .hehehe:D

ps: x de rezeki nak gi openhouse Dr Zit... huhu sedey....

2 comments:



selendang ungu said...

alhmduliilah smua dah abes kan....rasa cam kjap je pla bl dah abes...haha

p/s: taon dpn kt g lg open house dr zit...Dr dah ajak smlm..hehe

noi_azufham said...

lol.. siap dah ajak setahun sebelum hari open house.... kira VVIP la tu....

Related Posts with Thumbnails