::syndrome bila nak exam::

salam..

jadi student bukan nyer mudah..
lagi-lagi student yang jadi super duper senior a.ka. akak2 final year
ye la....
busy yang teramat..
mane nak kejar naek bus kol 7 pagi..
mane nak cepat2 sain attandence..
mane pergi wad clerk patient..
tak lupe juga mane nak lari2 anak dlm hospital kejar bus balik kl...

ish..ish..
busy tak boleh bla..
lagi2 time nak exam..
time2 nak exam la... semua budak diet terkena infection dr patient..
ade yang hypoglycermia...malas nak turun makan sbb busy sangat buat slide utk presentation..
ade yang insomnia.. tak tidor buat log book yang berlambak
ade yang nausea.... lame sgt tengok slide presentation yang tak siap2
ade yang tachycardia... dup dap dup dap... clinical exam + presentation tu... abes la aku !!
tak lupe jugak ade yang PSY... nangis dalam toilet sbb tension glerr and jerit 'Wei matilah aku kalo salah diet kat patient' (Opss.....)

Dalam ke'busy'ian yang terlampau ni..
sedar tak sedar
dah seminggu aku tak call mak aku....
'BUKAN KU TAK SAYANG'
bak kata pepatah .. kalau sayang tinggal-tinggal kan...
teruk nye aku...
creAdit x membenarkan nak call mak minggu ni
al maklum la...
duet abes tengok wayang yang tak best, makan KFC...tah ape2 je aku ni...

exam just around the corner....
corner kanan ke kiri pon aku tak sure
tapi yang penting...
my lucky day is tuesday n wednesday..
hopefully ALLAH SWT permdahkan urusan aku..Insyallah

p/s minggu ni balik hometown nak hantar ayah n mak naek flight kat Senai... ermm sedey nyer!! rindu kat mak!!

0 comments:



Related Posts with Thumbnails