Boleh tolong tak?


salam...

TKP...?
T for tension
K for kah...kah..kah..
P for padan muka

aku sedang tension yang teramat..(tension abes)
kalau kira stress factor.. adalah dlm 1.5
ni bermaksud energy requirement pon bertambah...
(eceh2..dietitian to be la katakan...)
patut la aku lapo memanjang je...
al maklum le esok last paper..
tapi aku tak abes hafal semua slide...


huwaaaa..
esok kalo masuk ke tak masuk ke ape yang aku baca...
aku nak tulis jugak..'
lantak ape aku...
penat baca tak masuk pulak...

bak kata Dr Z.."student ni tak paham soalan.. soal laen ..jawab laen'

biase la.... student macam saya ni... penat seharian hafal notes...
kalo agak2 tak keluar ape yang di hafal.... saya tetap akan tulis..
saje je...
nak tunjuk yang saya penat nyerr hafal tapi tak keluar pon!!

muaaah..
hari ni hari yang gilerr
sebab...
baru aku dapat tau lecture cardiovascular disease masuk exam...
bukan satu slide mahupun dua slide
nah ambik ko...
almost 100 slide yang aku tak baca lagi...
perhh... bleh pecah kepale nak baca semua term medic ni...

esok paper 'tajuk khas perubatan' @TKP
so esok bleh la berpure2 jadi budak medic....
tak pon jadi budak master...
almaklum la aku same2 lecture ngan master student...jangan maen2..

dalam tension2 ni...
tiba2 teringat mak n ayah ...
dah 2 hari tak dengar sore dorang....
rindu beb...
aritu time ayah call dia ckp dia baru abes buat umrah...
untungnyer ayah n mak....

ayah pon ade ckp..
' ayah dah doakan korang semua depan kaabah'

huhuhu
wa terharu beb....

esok....
huwaaa,..cepat la berlalu...
pas exam....
bleh cuti...

tapi sebelum esok datang...
boleh tak tolong aku??
alah.. bukan susah pon...
tolong baca kan lecture notes yang berlambak2..
tak pon..
tolong la bagi kata2 semangat...

"Noi, esok kan exam ... apesal asyik mengadap FB je ..bawak2 la rajin kan diri"

0 comments:



Related Posts with Thumbnails