::no choice::

almost 2 weeks aku bertapa dekat rumah...

life without FB... hidup sangat best....

free..

takde la aku sebok2 check status org hari2...

kurang le dosa aku mengutuk member2 yang update status yang serabai n serabut...

update status yang jiwang sangat 'menjengkelkan' ok!!... yeeekek

BUT..

hari2 aku still tunggu email...

hari2 juga aku dup dap dup dap....

tapi finally arini dapat gak email dari 'dia'


ahhh..
seram sejuk...
gigil2...

fuhhh...

ingat email 'ET'

tapi email laen rupe2 nye ceh!!


yang berbunyi ...

"Kindly check the attachment file to find out your Special Unit II attached hospital and get yourself ready"

schedule next sem yang padat nak mati...

takyah lah nak berangan nak cuti..

lupekan je hasrat nak berpoya2...

huhuhu...tarik nafas panjang2.....

2 weeks in PPUKM.

4 weeks in PPUM

1 week get ready for presentation

2 weeks in Hospital Klang..

the rest... in PPUKM...presentation.. VIVA.....


NO CHOICE....

hopefully aku strong..stronger n strongest

5 bulan tak lama.....

just for my lovely degree....

SARJANAMUDA DIETETIK DENGAN KEPUJIAN......

wait and see..

but

aku tak sabar beb!!!...

0 comments:



Related Posts with Thumbnails