:: 4 menanti 1 sudah siap::

alhamdulillah

almost 2 minggu aku sudah kembali ke PPUkm di hatiku...

abes sudah attachment aku di hospital luar... ini bermakna abes jugak attachment untuk

Special unit..

sekarang no more ventilation.. no more sedation.. no more icu...

happy gilerr..

la ni aku buat attachment in patient dekat ppukm

i'm so lucky..sebab semua dietitian yang attach adalah dietitian ppukm.... so banyak la kes nak kena manage.. huhu.. it's good for me...

life macam biase

pagi2 pukul 7am dah pergi kerja.... pukul 5pm kang baru terhegeh2 punch card...

life as dietitian to be sometimes i feel bored...hohoho...sape suro ambik kos ni??

sekarang dah bulan3

ni bermakne lagi 2 bulan je aku bergelar undergrad

tak lame lagi nak grad... tak sabar beb!!

but..

jangan sibuk berangan nak grad.. sebab aku ade 4 write up yang menanti..

so far 1 je aku dah siap.... tu pon sebab nak kena hantar kat HTAR.. kalo tak haram...

i need to submit all before 1 april.. oooo

abes terkontang-kanting aku mencari jurnal....

nampak macam tak berape nak busy life as dietitic student

but hakikat nyer.....busy la sangat!!!

p/s: sedang memikirkan mase depan ....nak keja ape ek??

3 comments:



chanz said...

jadi la dietitian...biar sy sorang je yg tak jadi dietitian..hoho..

noi_azufham said...

hoho.. kalau ade rezeki la... kalo x.. jadi housewife pon ok jugak :D

selendang ungu said...

nk jd housewife jgk....lalala

Related Posts with Thumbnails