aku rase tercabar ke?


semalam...


bukak je facebook....

tertiba mata aku fokus kat recent picture yg diupload...

ouuhhh.. aku kenal kot...


tak semena2 darah zoooop terus naek kat kepale.....

oh no aku jeles ke??


oit!!! aku tak jeles k....

gua tengah hot ni beb...

terase tercabar hati seorang perempuan bergelar kakak....

kakak?? jeng-jeng-jeng

wei!! adik aku memang nak kena!!

kalo sekarang ade depan aku....memang dapat ceramah free jek

maybe ade yang kata aku ni tak open minded....tak remaja la beb..

fine...

aku bab2 melibatkan adik2 aku memang sensitif sikit....

for me ... dorang adelah tanggungjawab aku....

parent aku relax je..

macam merestui relationship tu...(naseb adik aku mmg baik)

macam dah cop budak laki tu as menantu..

ceh!!! bergayut lame2 pon tak kena marah

tapi aku time kecik2 dulu,

bergayut kejap je.. sure kena marah

ceh!! tak aci!!



dah 100 juta kali aku ckp...

"jgn sebuk nak bercinte mase sekolah.. belajar tah kemane nanti..."

fine! dia dah abes sekolah,...nasihat tu x bleh pakai dah..

kena pikir ayat laen... rase2 ni yg sesuai kot

"jgn sebuk nak bercinta...kalo aku tak tak kawen lagi'

wei.. rase tercabar kot!!









1 comments:



hazaryu said...

kakaknye pon kena cepat3 pasang satu...p/s kucing kat atas tu mengingatkan kepada comot

Related Posts with Thumbnails