dari si gembeng transfrom jadi si pendendam

salam

bila teringat kejadian tu

nak ketawa pon ade

nak lepas geram pon ade

lepas meeting semalam:

cik B : ": kak, nak taw berita hot tak?"

aku :  ha? ape? (dalam hati ni excited nak taw gosip .. minah kepoh la katakan)

cik B : " ade S***** n S**** dlm frezeer'

aku : ha??

nak dijadikan cerita... aku ni sebuk2 la gi tengok bukti depan mata.. siap bawak kamera kaw!!

masuk frezeer... puiiih

bendalah pe ni dalam bag..

hilang akal ke ko letak menda ni kat sini

kalau pikir positif:  mungkin dia gi picnic and tertinggal dalam bag

kalau pikir negatif : Ai.. manderem ke? Astagfirullah


conclusion: kalau sebab abuk penalti sampai rm1000+

kalau ade S** bape pulak ko nk bayar penalti... choiii x payah berlagak sangat la


0 comments:



Related Posts with Thumbnails