the most politic place.

salam..

susah gak kan kerja dengan orang yang banyak kerenah

ini tak betul itu tak betulMyEm0.Com

nak kata mrs perfect tak jugak

kerja yang kita mintak tertangguh jugak

tapi kalau dalam meeting

hanya dengan satu kejayaan yang bagi aku.. u should do it before

tak payah la nak bangga sangat

tak perlu ulang banyak kali ponMyEm0.Com

naik meyampah n jelak

biasa la politik.. nak mintak orang belas kasihan kot

damn!

ni satu lagi hal

keje ko same dengan yang lain, and same jugak dengan orang lagi bawah pangkat nya

if orang yang lagi bawah pangkatnya can do what your job

and u cant do her.him job

nampak sangat la ko tu TAK GUNA

kadang-kadang kita kena paham situasi orang

bukan orang je nak paham situasi kita

ade masalah dalaman tak payah sampai orang lain tahu

tu nampak sangat tak matang.. malu kat orang

be a gud partner ... tak salah tegur cara baik...

*conclusion: sabar la wahai hati...senyum je selagi boleh.MyEm0.Com


0 comments:



Related Posts with Thumbnails