:: bersarang sudah..::

Salam...

MyEm0.Com
lame juga aku biarkan blog aku ni bersarang...
busy memanjang..sampai x sempat nak update blog...
almaklumla final year yg sgt busy...
tme ni la.. sibuk nak apply ape yg belajar dulu2...
kalut nak update semua dietary management utk disease..
pening kepala baca tulisan doctor mcm cacing...
busy present case....write up case lagi...
kena marah ngan lecturer aku dah biase kot... hehehe
MyEm0.Com

actually best gak lalui hari2 yg busy...
takde la aku dok melepak jek...makan tido jek
atleast aku jadi rajin mcm time sekolah n matrik dulu...

dah 6 minggu aku practikal kat hukm....
ape yg aku dpt??
yang best nyer berat aku dah turun.. 2kg in 1 month...
ni bermaksud aku kurang makan 500kcal perday
hopefully weight loss dlm bulan puase ni... hehehe

dah seminggu aku attach kat wad O&G
best wad ni sebab dapat tgk pregnant mum yg sarat nak bersalin... kesian tgk dorang..
hari2 aku dgr baby nangis...so sweet..
tibe2 je rase nak mengandung.. mcm best jek,...hehehe
tapi tkt nak deliver baby.... mcm sakit je..
MyEm0.Com
nampak sangat x ready lagi..
so gi belajaq pandai2 dulu...baru boleh kawen...

MyEm0.Com
weekend mcm tak tau nak wat pe....
nak study malas..
nak wat case write up... malas gak...
nak qada' tido... lame dah aku tido..
nak tgk tv ... xde citer best..
nak g shooping.. x tau nak beli pe..
nak makan... aku puase
MyEm0.Com

conclusion:: bila dah weekday aku sibuk nak weekend cepat dtg.. bile dah weekend tak tau ape nak wat pulak.... huhuhu....

0 comments:



Related Posts with Thumbnails