::tak cukup masa::


Salam.....

Minggu ni adalah minggu last aku attach kat OPD...
pasni no more OPD...
next week attach plak kat Special Unit & IPD
kirenye..
aku totally attach dalam wad...

before tinggal kan OPD....
banyak betol keje nak kena settle by this week...
asgment yg berlambak...
write up yg patutnye aku dah hampir nak siap.. tapi aku blank
seriously aku x tau nak tulis ape dalam write up ni..
aku choose patient cina ...
actually aku pernah bg kaunseling kat dia 2 minggu lepas
dlm ramai2 patient... kes dia yg paling interesting..
just wanna to follow up..
tapi call dia pon aku tak buat lagi...

buat write up ni boleh diibaratkan tulis riwayat sesorang dalam asgment aku...
dari nama,alamat DOB... hingga la ke semua sakit and medication dia , sume aku kena tau...
tapi masalahnye due date kejap je...
mane la sempat...


24 jam -12 jam (perjalanan ke HUKM+ kat klinik diet)= 12jam
12 jam - 5 jam ( tidur)= 7 jam
7 jam-3 jam ( aku makan)=4 jam
4jam buat write up X 2hari =8 jam

that's mean aku ade 8 jam je lagi nak siap kan write up..
so jia you!!!

so diagnosis utk problem aku adelah...

Stress related to not enough time to do write up as evidence by i must submit my write up on friday!!!!

0 comments:



Related Posts with Thumbnails