::dah masenye:

Salam...
tgh malam macam ni tiba2 rasa bosan pulak...
nak study ..aku malas..
nak tgk tv.. xde citer best
almaklumlah esok supervisor aku xde..
so boleh lepak2 sambil buat keje x berfaedah...

bosan gak malam2 ni....
sume housemate dah tdo....
kepenatan....
7pg keluar rumah... 7mlm baru balik rumah...
aku tak ngantuk sgt...
tadi dah 2-3 round gak aku tido dalam bus..
biasela kl...
traffic jam time on the way balik kl dr HUKM..so stuck 1 jam kat jalan raya...

aku ade citer sedey!!!
sedey sgt....
number maxis dah tak boleh gune..
huwaaa.aku syg number tu
frust giler...
actually byk kenangan number phone tu...
aku beli time aku first date ngan dia....huhuhuh
number tu dia yg pilih...
tu la aku syg glerr...
dah 5 tahun kot.. aku gune number yg same...

tiba2 aku teringat pasal janji kitorg 5 thn lepas..
ape??
...............
sob2x..
huwaaa!! terEMO plak...
maybe dah mase nye aku lupekan dia...
try to find the better one..
tapi mcm tak ready je...
kalo dah terbukak hati aku.... makne nye aku dah ready la tu...hehehe

lastly;; aku hanye mengarut di tgh malam hari....sesekali jiwang .. ape salah nye kan?


i miss you

0 comments:



Related Posts with Thumbnails