::bile nak start write up ni?:

salam...
first of all... ' selamat hari raye maaf zahir & batin'
raye ni rase gembira+sedih
sedih sbb 1st time raye tanpa my grandma...
gumbire sbb raye la...

hari ni dah masuk raye ke-5...
setakat ni, most of my sedara mara belah ayah n mak punyer rumah..aku dah beraye..
n setakat ni juga aku dah berjaya collect rm140+ je duet raye...
tak banyak pon...sebab dah tua....
rase nye ni last time kot dapat duet raye..
insyallah tahun depan aku plak kena bagi duet raye...
tu pon kalo aku keje..tp kalo jadi suri rumah.. x dapek le nak bagi...

dah raye ke -5 ni... aku still x buat write up yg berlambak2 tu..
isnin depan nak kena submit.. tp naseb baek dah start sikit2 b4 balik hometown...
huwaaa..
aku in still mood raye...

raye..raye .. raye
banyak le added kalori + kolesterol...dalam badan
time raye macam x sesuai nak berdiet.. hehehe
sbb semua kueh raye x berape nak sihat...banyak saturated fat...trans fat
aku pon dah TErrr PUT ON WEIGHT......
xpe2... balik KL.. boleh controll makan punyer...(yakin beb)

0 comments:



Related Posts with Thumbnails