: raye kat plazarah je:

salam...

dalam orang sibuk2 beraye sakan..
aku dah kena balik kl...
bukan 1 hari awal tapi 3 hari awal
huwaa....
dari kat rumah lagi..
aku dah start set kan mind aku ni..
no more cuti raye..
sebab sekarang ni nak focus kat write up yang tak siap2 lagi ni...

kalo kat rumah
sure2 la aku tak boleh buat...
almaklumlah...
still dalam mood raye...
weekend mcm ni...
sedare mare dtg beraye..
so celah mane aku nak buat write up..

so
aku decide balik cepat..
buat write up kesayangan huh!!

dah sampai kl... mcm sedey plak ..
kan bulan ni bulan kite beraye..
kat kl ni nak gi raye rumah sape je...
huhuu.. sedey..

xpe2..
apartment aku kat kl ni penuh ngan kueh raye..
so raye rumah sediri le nampak nye..
sampil makan kueh raye...
n sambil ngadap laptop buat write up sempena hari raye...
huhu sedey :(

p/s: raye ni paling superrb la.. sebab dapat handset raye... thanx ayah :D

0 comments:



Related Posts with Thumbnails