selamat ulang tahun :)

salam...

selamat ulang tahun to my company RWM. baru je genap setahun kontrak Di HSI....

event dah setahun beroperasi but still not stable enough..

but never mind... as we can go...it still ok.. rite?

Genap jugak la aku keje 10 bulan di sini...
as catering dietitian yang tah ape2 je..

terasa diri ni gagal jadi good leader bila penalty melambong2...

kalau dulu pernah cecah 40K,, penat je company bagi gaji kat HOD.. ape lah yang kitorang buat???

FYM.. penalty tu denda... denda yang dikenakan oleh pihak kerajaan toward our company...

but sekarang dah improve.. dari penalty rm40K sekrang dah jadi rm8k je... wow impress kan?

but setiap kali meeting penalty together with JDS.. i'm so dispointed...

what i feel is.. every single mistake because of my carelessness.. so sad..


but

tadi petang ade meeting penalty..

pelik nye.. aku terperasan ade beberapa penalty yang telah dipadam...

persoalan nye.. sape yang padam.. baik nyerr orang itu :)

0 comments:



Related Posts with Thumbnails