:: hari ini besday aku??::

Salam..

MyEm0.Com
hari ni besday aku??
MyEm0.Com
biar betul??
sampai hati tak de org ingat besday aku
MyEm0.Com
mesti ade yang tertanye2...
ape la aku merepek ni...
ishhh... bukan merepek la....tapi betul2..
memang la besday aku dah lame lepas... tapi hari ni memang
MyEm0.Com besday aku!!
macam pelik je kan kalau orang sambut besday2 kali dalam setahun...


sebab dalam hidup kita ade 2 kalendar yang kita follow..
yang pertama: kalendar masihi
yang kedua : kalendar islam

so ape nak dipelikkan...
kalendar masihi aku lahir pada 29 januari 1988
tapi dalam kalendar islam aku lahir pada 9 Jamadilakhir 1408..
and tarikh ni jatuh pada hari jumaat ..

anyway:: tu saje nak cakap:: HARI INI BESDAY AKU!!!
MyEm0.ComLastly:: UMUR SEMAKIN PENDEK.. BANYAK-BANYAK KAN LAH AMALAN..
MyEm0.ComINSAF !!
meh cuba convert masihi to islamic calender

6 comments:



Yatre Hayati said...

hek eleh..sebuk nak smbut 2 kali lak !!

noi_azufham said...

hahaha...2-0 perrh yat jeles lagi..

Wanie said...

hepy besday cik bong..
bykkan amalan..
n bykkan membace NOTA KLINIKAL..
hahaha

noi_azufham said...

tq 2x... cik bilis
aku baru je siap gunting notes..
x binding lagi...
bace??
blum start lagi hehehe

selendang ungu said...

sanah helwa ya sodiqati...
disebabkan ko nk smbt birthdy thun Hijrah...so ak wish dlm bhs arab....hahaha

noi_azufham said...

huyoo... takut sey..
anyway... thanx tenera :D

Related Posts with Thumbnails