::Kagum beb!::

Salam...
Bila tiba time mengawan je, ramai la sebuk buat kerja kawen.

MyEm0.Com Dalam minggu ni aje.. dah 5 kad kawen sampai kat rumah aku..
Bak kata ayah aku...

"Anak-anak dorang tu semua laku.."

uihh..
naseb baek anak ayah ade yang dah kawen.. kiranye anak ayah ade yang laku la..
tapi.. anak ayah yang ini je yang belum laku-laku..
Tak pe!!
MyEm0.Com
Selagi ayah tak bising... aku peduli ape..(Ade aku kesah)
Sebenarnya. entry kali ini, aku nak citer pasal my senior nak kawen next week..
Teringat pulak first time dia cakap kat aku yang dia nak kawen bulan 6..

BABAK IMBAS KEMBALI
Time tu.. Kitorang attach kat Hospital Sultan Ismail..
Dia practical klinikal.. and aku pulak practikal katering..
Bukan maen semangat lagi dia cerita dia nak kawen..
Berseri-seri beb..(Muka tak sabar)
Yang paling aku ingat sekali adalah

"susah nak cari duet.. sampai ke sabah keja nak kumpul Rm8000"

Terdetik kat hati aku...
MyEm0.Com
kalau lah tunang dia dengar ni. sure-sure kagum abes dengan senior aku..
nak cari Rm8k pon dah kena merantau jauh...
camne nak mintak RM20K ni???

Lastly::
aku suka lagu ni... RSVP by maulana
so kepada awak...RSVP la saya
MyEm0.Com

6 comments:



miszmextor said...

wow~musim mengawan?haha..bila awak nak laku, tak kesa. yang penting laku pada orang yang layak okeh spt dlm syarat2 yg ditetapkan.

siyes, kawen blanje bnyk kan. kena la kumpul dari skang (lps hbs stdy la).

noi_azufham said...

hahaha....betul2 saya akan laku bila org yang menepati syarat2 sy tu dtg meminang...

Wanie said...

haha..awk, nak sy pinang awk x?ngeee

wey, ak ske lagu shahir!!!

noi_azufham said...

ishh... awak ni cik bilis..
malu la sy.. choi!! hahaha

Shahir best time live je.. dah wat recoding x best sgt :D

~cikinot~ said...

xpe..smpi wktu...kwen punye la...eh kiut yela cartoon yg kecik2 tu..cmne nk wat ek...

BananaPieLover said...

sy pon tgh tgu org dtg minang
pdhal kwn yg len sume cm dh ad bf ..
sigh~

Related Posts with Thumbnails