:: Dari bunga ke lampu chantek:

Salam...
setiap hari.. aku tak sabar nak tunggu weekend...
sebab weekend je aku boleh tido puas2... makan puas2.. tengok tv puas2..
dan tak lupe juga weekend je aku boleh merayau puas2

Untuk melepaskan tension dan serabut dikepala aku...
weekend lepas aku gi jalan2 ngan my sis , my bro in law n my adek...
kitorang gi jalan2 kat putrajaya...
honestly aku tak pernah gi putrajaya...
gilerrr jakun...
gi sane sempena Karnival Floria...
motif gi sane??
saje2 je tengok bunga cantek2..
tangkap gambar sane sini..





Lepas balik dari putrajaya....kitorang gi I-city pulak...
tengok lampu banyak2 pon pening gak
tapi terase plak macam kat korea...




bila isnin kembali... ooo tension nyer... bila la nak weekend lagi..

3 comments:



Anonymous said...

wah,ini ke gmbrnye,,mmg cntik la i city tu,,,~org x de blog

noi_azufham said...

boleh le tahan cantek....tp mcm nothing je..

Yatre Hayati said...

dah sampai ke i-city dah cik kiah?? ahahaha...bst tak??

tu husband kakak kau ek??

asal adek ko ley ada kat sana sekali??

Related Posts with Thumbnails