::sape kacak? sape hodoh?:

Salam
Demam bola aku dah makin kebah
sebab World cup 2010 dah dekat nak melabuhkan tirai
tinggal satu game untuk separuh akhir GERMAN vs SPAIN..
dan isnin depan ...final.. Belanda vs ??

aku tak nafikan
memang team yang masuk final adalah team yg kuat..
kiranye giler pandai maen bola..
tapi ade satu web site ni (www.BeautifulPeople.com)
website ni senaraikan setiap pemain world cup dalam kedudukan sistem rating yang memperoleh skor based on paras rupa.

so,

Pemain yang paling kacak

1) Fabio Cannavaro, Itali
2) Fernando Torres, Sepanyol
3) David Villa, Sepanyol
4) Landon Donovan, USA
5) Thierry Henry, Perancis
6) Edinson Cavani, Uruguay
7) Kaka, Brazil
8) Cristiano Ronaldo, Portugal
9) Didier Drogba, Ivory Coast
10) Keisuke Honda, Jepun
11) David James, England


Pemain yang paling hodoh

1) Wayne Rooney, England
2) Franck Ribery, Perancis
3) Carlos Tevez, Argentina
4) Vladimir Stojkovic, Serbia
5) Benjamin Huggel, Switzerland
6) Zdenko Strba, Slovakia
7) Rafik Saifi, Algeria
8) Scott Chipperfield, Australia
9) John Terry, England
10) Ryan Nelson, New Zealand
11) Daniel Agger, Denmark



pemain paling kacak (Fabio Cannavaro, Itali)

Ooooh abg botak!!

VS


pemain paling hodoh (Wayne Rooney, England)

In reality..both of player ni dah kena kick
sebab both team kalah
BOOOOOoo



Bagi aku bakat maen bola tu yang paling penting untuk menentukan ranking sesorang
tapi if ada rupe paras yg ensem
itu just bonus bagi football player..

2 comments:



dinda.teJa said...

MESSI tetap dihati!!!! hukhuk..

noi_azufham said...

messi x de dlm senarai... maybe dok tgh2 kot....

Related Posts with Thumbnails