:: macam budak sekolah:

Salam...

Alhamdulillah....
esok cuti weekend...

MyEm0.Com
dah seminggu aku attach clinical kat Outpatient Department (OPD)
so far aku baru dapat 1 kes...
kes dyslipidemia...
naseb baek bukan multiple Dx...

oleh kerana 1 je kes minggu ni
so berpuluh-puluh kali la aku belek fail patient
dari kulit ke kulit...
dari write up doctor hingga la write up dietitian
semua aku baca..

kalo tanye ape perasaan aku sekarang?

sure-sure la
MyEm0.Com
aku dengan yakin nyer nak announce kn bahawa aku penat gler
MyEm0.Com
dan ditambah dengan sedikit tension...
sebab
7.00 pagi dah gerak gi fakulti...pastu gi HUKM....
lari2 anak terus ke klinik warga pastu terus gi klinik diet...
balik kol 5...balik kl terus.. penat glerrrrr

sekarang rase nye dah macam budak sekolah
MyEm0.Com
sebab gi HUKM pakai bag sekolah
beg berat macam budak darjah satu yang bawak semua buku teks sebab tak ikut jadual
kalo boleh nak bawak beg troli Swan warne pink gi HUKM....

ape aku bawak gi HUKM??
tah ar.. semua aku sumbat...
dari notes hingga la ke mangkuk+ sudu...

bak kata supervisor aku:

"Kalo instrument doktor adalah stetoskop.. instrument Dietitian adalah pinggan mangkuk"


kalo dulu time sekolah kasut ALLstar...
la ni tukar pulak .. aku pakai kasut crocs purple cap ayam je
siap lari2 dalam hospital..
sebab nak kejar bus balik kl...
kalo tertinggal sure kena naek LRT...
huwaaa..
membazir je duet JPA aku bayar transport..
lebih baek aku shopping...

wei JPA dah masuk... so ape lagi aku tunggu.. JOM SHOPPING!!
MyEm0.Com

1 comments:



Anonymous said...

shopping bku dah le fuza,,

Related Posts with Thumbnails