:: tolong!!:

Salam...

Sekarang ni rase macam nak jerit kuat2 je...
biar semua org dengar...
sebab sekarang aku tension gler2...
dengan assgment yang berlambak...
30 subjeks untuk aku buat Diet recall..
sekarang baru dapat 9 subjeks...
celah mane aku nak cari 21 lagi subjeks
tinggal sehari je due date untuk submit.....

sekarang ni rase macam tak cukup masa je....
kalau time 3rd year boleh la lepak2... bangun tido pon lewat..
dah final year ni... nak tengok tv pon tak sempat....
bayangkan lah.....

Pukul 7 pagi dah gerak gi HUKM...
masuk klinik diet sampai kol 1 lebih
kalau ade patient yang aku handle..
sure la busy wat write up..
sampai umah kol 6.00 petang...
celah mane aku nak tido ni....
malam dah kena baca buku & assgment daily..
tapi dalam busy2 ni aku berjaya turun berat 1 kg.... alhamdulilah


hari-hari aku x sabar nak tunggu weekend..
nak tido puas2....


nak top up knowledge yg tak seberape ni...
kang patient tanya... terganga la aku lagi....

bersusah2 dahulu... bersenang2 kemudian....
tapi
sekarang menyesal GLerr
sebab aku
bersenang2 dahulu.... kang dah susah sekarang....

semoga penat aku bawak bag 5 kg gi HUKM hari2 tu, dibalas dengan kejayaan .. Insyallah

2 comments:



selendang ungu said...

insyaAllah...kita akan jd Dietitian yg disayangi semua...haha

noi_azufham said...

insyallah.... dietitian yg berjaya hafal semua regim diet... n x gagap time bg kaunseling....

Related Posts with Thumbnails