:: hari yang terang muka jadi gelap:

Salam...
Muka aku dah gelap!!
ermm bukan ke memang gelap ke??
bukan!!
serious kali ni makin gelap..

huh!!
nak wat camne ni?
padan muka aku...

MyEm0.Com

Entry kali ni nak cakap pasal "hari yang terang muka jadi gelap"
Semalam aku n x-schoolmates pergi piknik...
kitorang piknik kat Tanjong Balau.

Piknik kali ni:

> Makanan budak pompuan yang prepare termasuk aku...tapi

huh! serious! aku malas nak tunjuk skill kat dak laki
bukan ape segan sey!! manelah aku pandai masak...
so jangan jadikan aku menantu... :D


> gi berenang kat pantai 3 round

berenang kan gud senaman..(tu yang lecturer aku ajar)
tapi dah berenang2 pastu makan..
huh! xde effect pon.
aku tak jadi kurus!!
( so,boleh cuba senaman laen)

> huwaaa...lame kot aku di pantai

muka menjadi semakin itam.
inilah ganjaran mandi di bawah terikan matahari..
dah malas nak tengok cermin
MyEm0.Com
naseb baek 2 minggu lagi nak balik kl..


> serious aku penat

penat tak boleh bla...
aku tido tak ingat dunia...
muka pedih. badan letih..
huwaaa.. aku tido..
sampai aku tak larat nak tengok bola


> mane gambar??

aku bawak kamera tapi malas nak snap picture
sebab kitorang ade 2 photographer yg berkaki lebar
guna DSLR...(aku nyer kamera cikai2 jek)
so nak tunggu dorang upload picture ..
berkurun lamenye...


lastly:
aku teringat kat memori kitorang BBQ kat Jeram 1 year ago..
Al fatihah buat my lovely fren Mohd Taufiq Yusop.....

3 comments:



Yatre Hayati said...

aku rindu sama arwah taufiq maz !!

aiSha said...

maz.. meh mualimmah nk ckp siket..
'bia kulit gelap... jnji ati kite putih melepak..'
-renung2kn dan slmt beramal... hahah

noi_azufham said...

yatre:: aku pon rindu arwah.. macam br semalam je aku jumpe dia...

mualimah: ibarat buah manggis...hitam2 si tompok mangis.. makin lama kupandang makin manis...

Related Posts with Thumbnails