::Menang besar beb! ::

Salam...

Best tengok bola tadi
menang besar beb!

MyEm0.Com
portugal vs korea utara...
7-0
perh... kesian korea utara
dapat telur ayam jek
tercunggap-cungap kejar bola
penat ke kejar bola??
almaklumlah orang asia kan kaki pendek2 belaka
tapi still bangga dengan orang asia
sebab dorang tak give up
walaupon tak dapat jaringkan gol
still nak pertahankan bola supaya portugal tak banyak sangat golkan bola
naseb baek bukan 10-0
kalo ya malu beb...
MyEm0.Com
nak wat camner xde rezeki ari ni...
so bolehlah cuba laen kali...

i'm so proud
MyEm0.Com
my hero...
Ronaldo
akhirnya dapat gak jaringkan satu gol
tak lah pakcik tu kempunan sangat...

Bila tiba world cup ni aku mulalah jadi macam lalang.
tak tau nak pilih team mane..
tapi aku tak sabar nak tengok Argentina lawan lagi..
tak sabar jugak nak tunggu final..
rasenye dah ade kat KL
Bolehlah aku ajak jiran pramugara aku tgk bola same-same..
MyEm0.Com

1 comments:



Lepat Pisang said...

at least,cristiano ronaldo score..dah lama dia tak score..he.he

Related Posts with Thumbnails