:: Tahniah noi::

Salam

MyEm0.Com
Alhamdulilah....
Hari ini rajin pulak aku bangun pagi...
Bangun dengan senyuman moga-moga hari ni lebih baik dari semalam
mengharapkan kesedihan semalam diganti dengan kegembiraan hari ini..
Insyallah..

Bangun pagi jek...lepas solat subuh
aku terus on laptop..
sempat pulak kakak aku bebel
"noi,pagi-pagi dah bukak laptop!!"

aku pon jawab..
"Nak check result..ari ni result keluar"

Wah,... ape perasaan aku bila tengok result..
dup dap dup dap....
aku mengharap result exam kali adalah yang terbaek buat ku
" Result exam kali lah yang boleh naekkan pointer ko"
nak tau result aku.....???
jeng-jeng....



MyEm0.Com
Alhamdulillah...
akhirnya sem ni aku 4.00 gak..
biarpon sem ni aku tak ade exam bertulis..
time student laen pecah kepale jawab exam
aku sebagai pegawai dietetik to be, sedap jek maen FB, tengok movie,
maen bowling, lepak-lepak...
tapi...
Exam mental dan fizikal lebih mencabar
hari ini aku nak bagi ucapan sikit pada orang yang banyak membantu..
MyEm0.Com

"Dikesempatan ini saya nak ucapkan ribuan terima kasih pada Pihak JDS HOSPITAL SULTAN ISMAIL yang telah memberi saya A dalam Subjek Kepaniteraan ..(Bolehlah saya practical
klinikal kat sana tahun depan...jumpe lagi chef M..(i like)
kepada group member komuniti yang sering bercakaran.. terima kasih banyak-banyak.
kepada group member tesis... nanti lah saya buat ucapan, sebab result tak keluar lagi.. harap maklum"

wahh... perasan tak?
MyEm0.Comade kecacatan kat result ni..
ade TL dalam result aku..
TL bermaksud tak lengkap bukannya tak lulus tau
result tesis aku tak keluar lagi
secara official nya aku sebenarnya belum dapat 4.00
insyallah Moga Allah s.w.t murahkan rezeki ku dan budak2 diet yang laen untuk mendapat A dalam tesis.. amin..

p/s:: doakan aku dapat pointer TerBaek dari Ladang... Aku nak sangat sambung Master..
senang sikit aku nak jadi Ketua Jabatan...
MyEm0.Com

Lastly: Setiap dugaan aku yakin ade hikmahnya.. Ku yakin ada cinta dari Allah swt

6 comments:



selendang ungu said...

tahniah...best kan result sngt ok....hahahha...

noi_azufham said...

thanx alot.... ko pon 4.00 gak kan... hahaha semua dak diet dekan beb!!!
mane nak cari 38 org student dekan dalam satu kos....alhamdulilah...

Anonymous said...

congratz beb,,
HSA + TK
>.< i luv u!!

nOty_gUrL said...

perghhh...terbaek la.....tahniah2

noi_azufham said...

tq2x....alhamdulillah...
kak ros:: congrat gak kat ko...
noty_gurl:: thanx alot

Wanie said...

haha..mantop sx!!yeke 38org dekan?

Related Posts with Thumbnails