::terima kaseh cik bilis::

Salam...

MyEm0.Com
Hari ni dapat award dari cik bilis aka my housemate

Award blog chantek..
nak tanye sikit..
ni award blog chantek @ blogger yang chantek??
agak confius award ni..
anyway..
chantek ke aku bersama-sama dengan blog aku ??
tak de la chantek mane....
tapi thanx 4 the award...
MyEm0.Com

>>>> ni award blog chantek tu <<<<<

Entry kali ni aku saje je nak bagitau 7 perkara tentang noi_azufham yang korang mungkin tak tau.. atau buat-buat tak tahu::
MyEm0.Com

1) aku ni perempuan bukan laki

2) aku ade 4 name pangilan...

>1st) Nur Mahfuza (tu nama sebenar aku)

>2nd) noi (tu nama yang family aku panggil aka nama manja)

>3rd) Maz (tu nama budak2 sekolah panggil)

>4th) Fuza (tu nama budak2 matrik & UKM panggil)

3)Masa sekolah dulu, aku suka pakai kain singkat, baju singkat, tudung singkat..tapi anak tudung labuh...(gangster abes tme sekolah..tapi sekarang dah jadi budak baik)

4)Aku pernah didiagnose mempunyai hati besar masa aku jumpe doktor time aku demam
( ape kena mengena demam and hati??) aku pon cam tak percaya dn doktor tu...alhamdulillah tak de ape2 kot...

5) aku kaki rempit... (mcm tak caya je kan?? oleh kerana tak tau bwk kereta.. motor bapak aku la jd kenderaan yang terbaek untuk aku bawak jalan2...kesian kan?)

6) aku suka cerita melayu..cerita org puteh ni jarang la tengok, ape lagi cerita jepun and sewaktu dengan nya... yang paling best cerita hantu.( tengok cerita hantu tak tutop mata tapi tutop telinga.. sound effect yang aku takut)

7) aku bakal menjadi Pegawai Dietetik aka dietitian...tapi aku dah makin mengemuk.. ade ke patient nak dengar cakap dietitian mcm aku ni??


Lastly:: Yang paling penting dalam diri aku adalah aku tak suka sama dengan orang laen..
MyEm0.Comtak kesah la.. same baju ke, same hanset ke, same ape2 la.. sebab aku rase kalau ade org yang same dengan aku,so hilang 'spesel' dalam diri aku ni..dan aku tak suka orang tiru aku.

so, Jadilah diri sediri..sebelum nak jadi diri orang laen..


3 comments:



selendang ungu said...

spesel betul Cik fuza ni....eh klu ak bli henfon yg sama ngn ko, ko nk wat cmne? nk buang k henfon tu? haha

noi_azufham said...

ko bli la cam aku nyer.. t aku bli yang baru lagi.. hahahaha

Wanie said...

haha..takott..jgn tiru cik fuza kite ye..err, ko pnah didagnose ati bsar?nape xtau pn?hee

Related Posts with Thumbnails