:: Kawen..kawen.. kawen::

Salam..
arini 6.6.2010...
ramai betul orang buat keje kawen..
semakin kaya lah mak andam yang bukak pusat andaman..
semakin laku bisness pakcik kanopi
semakin full booking lah semua dewan

ermm
Biasa lah cuti sekolah..
lagi pon semalam cuti umum..
Oleh itu
semakin banyaklah kenderaan..
semakin sesaklah jalan raya...
dan semakin banyaklah binatang mati kat tengah jalan..

Hari ni aku attend perkahwinan salah seorang senior aku..
jauh jugak lah umah pengantin
walaupon kota tinggi dan batu pahat under satu negeri Johor
tapi makan masa lebih kurang 2jam gak...

kalau ade orang tanya;
" jauh-jauh pun nak pergi ke?"

aku nak jawab:

MyEm0.Com
" saje je nak ambik berkat orang kawen"

Komen aku tentang wedding my senior:
MyEm0.Com
> sederhana and simple but ok sangat
> makanan sedap


Lastly: Aku nak ucapkan 'selamat pengantin baru' semoga berkekalan hingga akhir hayat.. insyallah

waah.. ngantuknya harini
MyEm0.Com

p/s:: esok nak pergi water world... dah lame tak cuti2 malaysia dengan family...
MyEm0.Com

0 comments:



Related Posts with Thumbnails